OETELDESIGNS

Welkom! Wij zijn Oeteldesigns en bestaan sinds juli 2019. De eigenaren van Oeteldesigns zijn Len Konings en Wout Coelen. Beide zijn zij Oeteldonkers die al jaren carnaval vieren in Den Bosch.

Vorig jaar hadden wij al veel ideeën over leuke Oeteldonk emblemen, maar daar hebben we toen geen werk van gemaakt. Een aantal van deze ideeën hebben we al uitgewerkt en we zijn constant bezig met nieuwe ontwerpen.

Wij proberen de trends van de laatste jaren te verwerken in onze emblemen. Hierme willen we onze mede-Oeteldonkers iets nieuws bieden om hun kiel of jasje nog meer op te fleuren voor de carnaval.

Dit jaar zijn wij bezig geweest met het ontwerpen en maken van enkele emblemen. Deze emblemen zullen over de komende tijd tevoorschijn komen op onze instagram, dus blijf op de hoogte! Voor samenwerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt naar het kopje “contact” gaan, daar vindt u onze contactgegevens. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via instagram. Feedback is natuurlijk altijd welkom en deze horen we ook graag van u.

Een hele fijne en gezellige carnaval toegewenst en wij hopen jullie tegen te komen met onze emblemen op jullie kielen en jasjes.